Leerlingen met veiligheidsbrillen

Laatste nieuws

Home Actueel

Het laatste nieuws!

Het laatste nieuws van BIVAK. Het laatste nieuws van BIVAK. Het laatste nieuws van BIVAK. Het laatste nieuws van BIVAK. Het laatste nieuws van BIVAK.

Vogelhuisjes Eerstejaars BIVAK Vogelhuisjes gemaakt door onze eerstejaars BIVAK-leerlingen

Door de coronamaatregelen gaan niet alle technieklessen op school door. We gaven de eerstejaars techniek leerlingen daarom een thuisopdracht.

BIVAK opleiding | BRAVO! College Heb je de livestream van het BRAVO! College gezien?

Op 13 januari organiseerde het BRAVO! College een online voorlichting. BIVAK kwam hier ook aan bod. We verwezen je naar deze website voor meer informatie over deze opleiding.

Vrijwilliger BIVAK Wil jij als vrijwilliger BIVAK ondersteunen?

Vind jij het leuk om met ons de jeugd wegwijs te maken in de wereld van techniek? Deel je graag jouw opgedane kennis met anderen en wil je het onderwijs helpen?

Nieuwe directeur voor BIVAK! Nieuwe directeur voor BIVAK!

Er is veel beweging en vooruitgang binnen BIVAK! De scholen mogen dan wel gesloten zijn vanwege COVID19, achter de schermen staat het alles behalve stil.

BRAVO! College uitgeroepen tot Superschool! BRAVO! College uitgeroepen tot Superschool!

BRAVO! College is dit keer door Weekblad Elsevier uitgeroepen tot Superschool! Elk jaar vergelijkt het weekblad alle Nederlandse scholen met vmbo-, havo-en vwo-onderwijs en roept de beste uit tot...

Leerlingen en docenten behalen VCA-diploma! Leerlingen en docenten behalen VCA-diploma!

BIVAK LEERLINGEN VOOR ‘HETE VUREN’ TIJDENS VCA PRAKTIJKDAG! Wat te doen bij een brandje op de werkvloer? Hoe gebruik je machines op een veilige manier? En welke persoonlijke beschermingsmiddelen...

rthrth

Hebben we je uitgedaagd?!

Alle jonge technische talenten in Cranendonck en omgeving dagen we uit om de komende zes jaar de wereld van de techniek te ontdekken. Het is een unieke kans, dichtbij huis, midden in een regio waar je je dromen waar kunt maken. Laten we samen op BIVAK gaan!

  • VMBO en MBO
  • Baangarantie
  • Valklessen binnen bedrijven
  • Ontdek je talenten